Det får du med Orbis


God kvalitet der er let at genkende
Orbis er Plandents kvalitetsprodukter til lavere pris end de dyre mærkevarer. Orbis-produkterne er en fast del af vores sortiment, og vores faglige konsulenter hjælper dig med at udvælge, hvor du med fordel kan spare penge på klinikkens indkøb. Med mere end 900 forskellige varenumre på hylderne dækker vi en stor del af klinikkens forbrugsvarer, og vi sørger for, at du får kvalitetsprodukter til faste lave priser.

Få rabat og bonus når du køber Orbis
Du får altid 30% rabat som STJERNEpluskunde og 20% rabat som STJERNEkunde, når du køber Orbis. Samtidig tæller Orbis-køb med i din bonusoptjening, hvis du har en bonusordning hos Plandent.

Derfor anbefaler vi Orbis


Stordriftsfordele på din klinik
Orbis er Plandents eget forbrugsvaremærke. Det fælles indkøbssamarbejde med vores europæiske søsterselskaber gør, at vi kan købe kvalitetsprodukter til lave priser – og få udviklet vores helt egne. Orbis er et registreret varemærke i adskillige lande, og kvaliteten af produkterne er fuldt ud på højde med de dyreste mærkevarer. Plandent har mere end 900 varenumre i sortimentet, og vores stordriftsfordele kommer dig til gode hver dag på klinikken.

Vores mål er tilfredse kunder
Flere klinikker har allerede skiftet flere eller alle deres forbrugsvarer ud med Orbis og har sparet penge på deres indkøb. Se her nedenfor hvad et par af dem siger om at arbejde med Orbis:

Det er let at skabe et flot resultat med Orbis komposit. Konsistensen er god, og farven opfatter jeg som helt kamæleon-agtig. Den tilpasser sig rigtig fint.
Heidi Hviid

Tandlæge

Vi blev introduceret til Orbis-produkterne og gik i gang med at teste op mod de forbrugsvarer, vi anvendte på klinikken i forvejen. Nu bruger vi en hel del Orbis-produkter i dagligdagen, og vi er generelt meget glade for dem. Det er virkelig vigtigt, at produktet virker, som vi gerne vil have det, og at det er i en ordentlig kvalitet, og jeg synes, at kvaliteten på produkterne stemmer overens med det, vi plejede at bruge.

Charlotte Andersen

Klinikassistent

Plandent logo negative

Plandent Oy

Asentajankatu 6
00880 Helsinki
FINLAND
www.plandent.fi
www.plannet.fi